Studioflitser Multiblitz aanbieding

Fotografie aanbieding van deze week: Multiblitz 400WS Compact Plus Mark II Kit € 699,-

Wekelijks vindt u hier scherpe fotografie aanbieding, deze aanbieding is speciaal voor u uitgezocht en geselecteerd.

Deze fotocamera aanbiedingen worden geleverd door betrouwbare en bekende en lang gevestigde leveranciers, hierdoor heeft u de zekerheid van een vertrouwde, snelle en vlotte bestelling en afhandeling.

studioflitzer

Multiblitz 400WS Compact Plus Mark II Kit 

De Multiblitz 400WS Compact Plus Mark II Kit is speciaal ontworpen voor de serieuze amateur met de ambitie om professioneel te werken. De tweede generatie van de COMPACT PLUS-serie is uitgerust met een digitale controller en spannende nieuwe functies, waaronder een krachtige controle over 5 stops.

Deze Multiblitz kit met een intuïtief control panel en features die u eerder zou verwachten bij grotere flitsers, biedt alles en meer voor het fotograferen van portetten, producten en docu. Met een 400 Ws flits output over 5 f-stops in 1/10 increments is precieze controle gegarandeerd.

De hoge kwaliteit van alle elektronische en mechanische onderdelen garanderen een lange levensduur en stabiele output. Deze kit is uitgerust met de P-bayonet mount waarmee u veel andere accessoires kunt combineren. Vergis u niet in het compacte formaat en vergelijk deze kit eens met de 400 Ws units van andere merken.

Standaard meegeleverd:
-2x Compact Plus MKII 200Ws studio flitser
-2x Lampstatief
-2x 60 x 60cm double diffusion softbox
-1x X-Slave wireless trigger kit
-1x ‘Studio Portraiture with the Compact Plus System’ boek
-1x soft case
-Twee jaar garantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *