Fotocamera Sony HX60 aanbieding

Fotografie aanbieding van deze week: Sony DSC-HX60 € 222,-

Wekelijks vindt u hier scherpe fotografie aanbieding, deze aanbieding is speciaal voor u uitgezocht en geselecteerd.

Deze fotocamera aanbiedingen worden geleverd door betrouwbare en bekende en lang gevestigde leveranciers, hierdoor heeft u de zekerheid van een vertrouwde, snelle en vlotte bestelling en afhandeling.

De Sony Cybershot HX60 compacte high zoomcamera is uitgerust met een Sony G lens met 30x optische zoom en een 35mm-equivalent van 24-720mm, een 20.4 megapixel beeldsensor en een snelle BIONZ X beeldprocessor voor uitstekende beeldkwaliteit. Deze opvolger van de Sony HX50 biedt verder onder meer full HD-video, optische beeldstabilisatie en wifi-connectiviteit. U kunt uw gemaakte foto’s en video’s bekijken en beoordelen op het 3″ grote LCD display of door de camera op uw HD-televisie aan te sluiten via de micro HDMI-aansluiting.

Sony

Hoge resolutie en trillingsvrij video’s Sony DSC-HX60
De HX60 is uitgerust met een 20.4 megapixel beeldsensor die het mogelijk om foto’s af te drukken tot posterformaat. Ook is de resolutie hoog genoeg om uitsneden van uw foto’s te maken en scherp af te drukken op groot formaat. Dankzij de 30x optische zoom kunt u alle details van onderwerpen, zelfs als u ver bent ingezoomd, tot in detail fotograferen. Uw foto’s blijven scherp dankzij de ingebouwde optische beeldstabilisatie, waarmee zelfs de kleinste ongewenste bewegingen worden gecompenseerd.

Handige en professionele functies
Met Intelligent Sweep Panorama maakt u probleemloos 360 graden panoramafoto’s. Houd de sluiterknop ingedrukt terwijl u de camera rond beweegt. De camera maakt dan zo veel mogelijk foto’s van hoge resolutie en zal deze automatisch samenvoegen om zo één grote foto te maken. Dit is een geweldige manier om landschappen vast te leggen. Verder beschikt de HX60 over de mogelijkheid om het diafragma en de belichting handmatig in te stellen. De camera beschikt niet alleen over een interne flitser, maar ook over een hotshoe-aansluiting.

Kenmerken van de Sony Cybershot DSC-HX60
– 20.4 megapixel Exmor R CMOS-sensor
– 30x optische zoom
– 3″ Xtra Fine LCD display met 921600 pixels
– Full HD-video
– Wifi en NFC
– Intelligent Sweep Panorama voor 360 graden panoramafoto’s

Meegeleverd bij de Sony Cybershot DSC-HX60
– NP-BX1 li-ion accu
– Netadapter UB10C/UB10D
– Micro-USB kabel
– Polsriem
– Gebruiksaanwijzing
– Afkomstig van Sony Nederland
– Twee jaar garantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *